Borang Tempahan

Pencarian Maklumat

Rakan Strategik

Photography
Andaman
Sewaan Peralatan

Bilangan Pelawat

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterHari Ini81
mod_vvisit_counterSemalam26
mod_vvisit_counterMinggu Ini107
mod_vvisit_counterMinggu Lepas317
mod_vvisit_counterBulan Ini661
mod_vvisit_counterBulan Lepas3080
mod_vvisit_counterJumlah886280

We have: 15 guests online
0: 54.196.26.1
 , 
Today: Oct 16, 2018

Jadual Waktu Solat

hit counter joomla

Article Index
Aktiviti Dalaman
sambutan majlis ulangtahun staf Warisan Baiduri Sdn Bhd bagi bulan Januari dan Februari
TESTIMONI PELAJAR LATIHAN INDUSTRI SESI 2010/2011
Seminar Perancangan Strategik Warisan Baiduri
Jalinan erat staf Warisan terserlah di majlis sambutan hari jadi
Majlis Kesyukuran Ibadah Korban 1432h
Sambutan Ulang Tahun Kelahiran Warga warisan Bulan September & Oktober
Ceramah Etika Profesional Pengendalian Makanan
Sambutan hari jadi staf Warisan Baiduri di Morib meriah
Lawatan Sambil Belajar Ke Jabatan Pengurusan Perkhidmatan Makanan, Fakulti Pengurusan Hotel & Pelancongan UITM Shah Alam
Lawatan Sambil Belajar Ke UPM
Majlis Sambutan Kelahiran Mei & Jun
Majlis Sambutan Hari Kelahiran Mac & April
Majlis Sambutan Hari Kelahiran Bulan Januari & Februari
Testimonial Pelajar Praktikal UPM 2010
Sambutan Aidilfitri 2009
Majlis Berbuka Puasa 2009
All Pages
Majlis Sambutan Hari Kelahiran Bulan Mei & Jun
Jumaat, 25 Jun  2010 Warisan Baiduri  Sdn Bhd telah mengadakan satu majlis menyambut hari kelahiran kakitangan Warisan Baiduri untuk bulan Mei dan Jun yang telah diadakan di bahagian kulinari WBSB Gombak.

Majlis ini telah dihadiri oleh ramai hadirin termasuklah pengarah urusan WBSB sendiri Tuan Haji Mahmud Morshidi Othman dan Pengarah Pentadbiran & Kewangan Warisan Baiduri Sdn Bhd Puan Norazizah bt Basar. Majlis ini juga bertambah meriah kerana meraikan hari kelahiran pengarah urusan WBSB sendiri. Majlis tersebut telah dimulakan dengan sepatah dua ucapan dari Pengurus Servis, En Hasnul Nidham dan diikuti dengan bacaan doa.

Sempena majlis tersebut pihak WBSB telah menyediakan pelbagai sajian yang istimewa seperti bbq ayam dan daging, satay, nasi jagung, nasi putih, ayam masak tiga rasa, rendang campur, udang kelapa serunding, sayur batang keladi + Putik Jagung + Udang, pulut kuning dan ABC. Majlis yang diadakan pada setiap 2 bulan sekali ini adalah bertujuan bagi mengeratkan hubungan silaturahim antara semua staff WBSB.

Diharapkan semua yang telah diraikan agar diberkati dan dipanjangkan umur oleh Allah S.W.T.

TAHLIL DAN BACAAN YASSIN
Jumaat, 25 Jun  2010 Warisan Baiduri  Sdn Bhd telah mengadakan satu majlis tahlil dan bacaan yassin yamg telah diadakan di bahagian kulinari Warisan Baiduri di Kampung Padang Balang Gombak. Majlis seumpama ini telah diadakan sempena memperingati pemergian saudara-saudara kakitangan Warisan Baiduri seperti Allahyarham Ustaz Hasan Syukri iaitu saudara rakan pengarah urusan WBSB, Allahyarhamah Tuan Kuntum bt Tuan Itam iaitu nenek kepada salah seorang kakitangan WBSB, Allahyarham Yoob b Alias (bapa kepada salah seorang kakitangan WBSB), Allahyarham Imam Alias (bekas imam Kg Padang Balang), Mohamed b Naib (bapa kepada salah seorang bekas kakitangan WBSB) serta warga WBSB yang lain yang telah kembali ke rahmatullah.

Majlis ini telah dihadiri oleh ramai hadirin termasuklah pengarah urusan WBSB sendiri Tuan Haji Mahmud Morshidi Othman dan Pengarah Pentadbiran & Kewangan Warisan Baiduri Sdn Bhd Puan Norazizah bt Basar. Selain itu hadirin yang hadir juga termasuk semua kakitangan WBSB, bekas kakitangan serta ahli keluarga kepada allahyarham yang telah meninggal dunia. Majlis tersebut telah dimulakan dengan sepatah dua ucapan dari Pengurus Servis, En Hasnul Nidham dan diikuti dengan bacaan yassin dan tahlil yang telah diketuai oleh Ustaz Mohasir Othman.

Sempena majlis tersebut pihak WBSB telah menyediakan pelbagai sajian yang istimewa seperti bbq ayam dan daging, satay, nasi jagung, nasi putih, ayam masak tiga rasa, rendang campur, udang kelapa serunding, sayur batang keladi + Putik Jagung + Udang, pulut kuning dan ABC.

Diharapkan mereka yang telah kembali ke rahmatullah ini agar dicucuri rahmat oleh yang Esa.